Personal Training

 

Aiotko aloittaa elämäntapamuutoksen? Tarvitsetko tukea painonpudotukseen? Haluatko oppia syömään terveellisesti ja liikkumaan oikein? Ehkä tavoitteesi onkin kiinteytyminen tai kehonmuokkaus?

 

Olipa tavoitteesi sitten painonpudotus tai -hallinta, kuntosaliharrastuksen tai muun lihaskuntotreenin aloittaminen tai vaikkapa yleisesti terveellisemmät elämäntavat, haluan auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi terveellisellä tavalla niin että muutoksesta tulisi pysyvä. Mikäli valitset minut valmentajaksesi, saat treeniohjeiden ja ruokavalio-ohjeistuksen lisäksi tsemppausta ja motivointia.

 

Erityisesti minua motivoivat pitkät painonpudotusprojektit, sillä niillä on suuri merkitys painoa pudottavan ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen sekä arjessa jaksamiseen. Tällaisissa tilanteissa voidaan jopa saada helpotusta, tai parantaa jo alkaneita sairauksia, kuten 2. tyypin diabetekseen tai korkeaan verenpaineeseen.

 

Arvojani valmentajana:

 

  • Asiakkaan tavoitteet ja toiveet ykkössijalla
  • Liikunnan määrä ja laatu järkevästi suhteutettuna muuhun elämään
  • Terveellinen, tavallinen ja kotimainen ruoka ruokavalion pohjana
  • Ei ehdottomuutta, etsitään sellaisia ratkaisuja, joita pystyy noudattamaan
  • Ei pikadieettejä ja ihmekuureja

 

Beauty Studio Anna tarjoaa Personal trainingia Salossa ja mahdollisesti lähiseudulla. Olen hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä Personal trainer (koulutus trainer4you) 

 

Lue lisää kokonaisvaltaisesta Personal Trainingista sekä kuntosaliohjauksesta täältä.

 

Lue lisää ravintovalmennuksesta täältä.