Jalkahoidot

 

Jalkojen hyvinvoinnista on tärkeää huolehtia, sillä ongelmat jaloissa saattavat vaikuttaa muuallakin kehossa esimerkiksi virheasentoina ja kolotuksina. Lisäksi hyvinhoidetut jalat ovat kauniit ja pehmeät. Jalkahoidon jälkeen jalat tuntuvat kevyiltä ja raikkailta. Jalkahoitoon voi helposti yhdistää vaikkapa manikyyrin tai säärien sokeroinnin. Jalkahoito on erinomainen lahjaidea läheiselle, myös miehelle.

Beauty Studio Annassa jalkahoidossa käytettävät veitsenterät  ja raspipaperit ovat kertakäyttöisiä. Muut välineet pestään ja steriloidaan kuumailmasterilaattorissa.

 

Perinteinen jalkahoito

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston veitsellä, jalkapohjien ihon viimeistelyn raspilla, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä jalkaterien ja säärien rasvauksen.

 

Jalkahoito lakkauksella

Sisältää perinteisen jalkahoidon sekä kynsien lakkaamisen. Lakkapullon saat hoidon jälkeen mukaasi.

 

Varpaankynsien hoito

Sisältää jalkakylvyn sekä kynsien ja kynsinauhojen siistimisen. Asiakkaan niin halutessa myös lakkauksen, jonka hinta on lakkapullon hinta.

 

Varpaankynsien geelaus

Varpaankynsien geelaus on hellävarainen ja kestävä tapa kaunistaa varpaankynnet. Geelauksen lopputulos on luonnollisen näköinen ja ohut kuin tavallinen kynsilakka. Kynnet pysyvät kauniina noin kuukauden. Varpaankynsien geelaukseen voidaan helposti yhdistää myös jalkojen ihon hoito.

Sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon, geelauksen sekä jalkaterien ja säärien rasvauksen.

 

 

 

Katso jalkahoitojen hinnat täältä.