Tuotesarjat

Kauneushoitolassa on käytössä useampi eri ammattituotesarja. Valitsen kaikki käyttämäni sarjat huolella. Sarjoja valitessani mietin tuotteiden laadun lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös ekologisuutta ja suomalaisuutta. Näiden seikkojen lisäksi olen pyrkinyt valitsemaan sellaisia sarjoja, joiden kotihoitotuotteet ovat tehokkaita ja selkeitä, jotta asiakas ei tarvitse isoa määrää erilaisia tuotteita.

 

Purodoré

Purodoré tuo ripauksen luksusta ihonhoitoosi. Purodorén ylelliset tuotteet ravitsevat ihoasi, hellivät aistejasi ja kunnioittavat ympäristöämme - kaikkea tätä samalla kertaa.

Yrityksen perustaja Maria halusi kehittää tuotesarjan, joka yhdistäisi huippuluokan raaka-aineet ja läpinäkyvät ainesosalistat ylelliseen käyttökokemukseen. Tämän vision toteuttajaksi löytyi lahjakkaiden ammattilaisten tiimi, ja lopputuloksena syntyi kansainvälisesti palkittu luksusluokan kotimainen luonnonkosmetiikkasarja.

 

 

Monteil Paris

Monteil on käytössä hoitolani tehokkaimmassa antiage-hoidossa Triple Power Skin Liftingissä. Lisätietoa sarjasta voit lukea täältä.

 

Orly

Orly on Los Angelesilainen kynsialan edelläkävijä, jonka päätavoite on kehittää tuotteitaan jatkuvasti. Hoitolassa kynsien lakkaukset tehdään Orlyn lakoilla. Myynnissä valikoima Orlyn lakkoja. Uutuutena Orly Breathable kynsilakat, joissa yhdistyvät väri ja hoitavuus. Breathable lakat ovat helppoja ja nopeita, sillä erillisiä alus- ja päälilakkoja ei tarvita.

 

 

 

Yumi

Yumi™Lashes on ripsien kestotaivutuksen, lahsliftin, huippumerkki. Näiden tuotteiden avulla loihditaan luonnollisen näyttävät ja kauniit ripset ilman liimaa tai irto-osia. Yumi™Brows on saman valmistajan hoitava uutuus kulmien laminointiin.

 

 

 

Radeq Lab

Radeq Labin kehittämät sokerointituotteet vievät sokeroinnin uudelle tasolle. Radeq Labin sokerit ovat maailman ensimmäiset ihoa hoitavat, prebioottiset sokerit.