Vartalohoidot

 

Kauneushoitolan valikoimaan kuuluvat vartaloa muokkaavat laitehoidot, ventoose -imukuppihieronta sekä hemmotteleva polynesia-hieronta. Halutessasi voit sopia ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa voimme keskustella Sinulle sopivasta hoitomuodosta.

 

Radiofrekvenssi-hoito

Radiofrekvenssin avulla voidaan kiinteyttää löysää tai veltostunutta ihoa. Sopii laihdutuksen tai iän tuoman veltostuneen ihon hoitoon. Radiofrekvenssi kiihdyttää kollageenin tuotantoa, lisää verenkiertoa hoidettavalla alueella ja poistaa nesteitä. Parhaan tuloksen saa säännöllisellä sarjahoidolla (1-2krt/vko muutamien viikkojen ajan). Hoidon jälkeen voit jatkaa päivääsi normaalisti. Hoito on kivuton eikä vaadi erityistä toipumisaikaa.

 

Kavitaatio

Kavitaation avulla vähennetään ihonalaista rasvaa halutuista paikoista. Ultraäänikavitaatio on kivuton hoitomuoto. Kavitaatio vähentää selluliittia, lisää lymfavirtausta ja auttaa laihtumaan. Hoidolla on siinä mielessä pysyvä vaikutus, että ihmisen rasvasolujen määrä ei lisäänny kasvuvuosien jälkeen. Näin ollen kavitaation avulla hajotettujen rasvasolujen tilalle ei tule uusia soluja. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla, joka tehdään noin 10 päivän välein niin kauan että haluttu tulos on saavutettu. Yleensä sopiva lopputulos saavutetaan 5-10 hoitokerralla. Joillekkin tosin yksikin kerta voi riittää.

 

Ditelle Cav - selluliitin hoito-ohjelma

  1. Hoidon kulku
  2. Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen
  3. Esteitä kavitaatiohoidolle
  4. Hoidettavat alueet

 

1. Hoidon kulku

Hoidon alussa suoritetaan mittaus hoidettavalle alueelle. Hoitoon sisältyy hoidettavan alueen lihasten aktivointi lihasstimulaation avulla, kavitaatio ja radiofrekvenssihoito. Nämä kolme vaihetta yhdessä tekevät hoidosta mahdollisimman tehokkaan.

Lihasten aktivointi hoidon alussa saa aikaan verenkierron vilkastumisen hoidettavalla alueella. Lihasten aktivointi lihasstimulaation avulla vastaa normaalia lihaskuntoharjoittelua.

Radiofrekvenssin edellä mainittujen hyötyjen lisäksi se myöskin edistää kavitaation irrottaman rasvan liukenemista elimistön aineenvaihduntaan.

Hoidon lopuksi alue mitataan vielä uudelleen, jotta nähdään hoidon välittömät vaikutukset.

 

2. Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen

Ennen hoitoon tuloa kannattaa juoda runsaasti vettä, tasaisesti pitkin päivää. Hoitoon tullessasi valitse päällesi mahdollisimman mukavat vaatteet, jotka eivät purista. Kiristävät vaatteet estävät lymfanesteen kulkemista elimistössä ja saattavat aiheuttaa turvotusta.

Hoidon jälkeen tulisi samana päivänä harrastaa aerobista liikuntaa vähintään 30min, mutta mieluummin tunti, sellaisella sykkeellä että liikunta on vähintään keskiraskasta. Tämä sen vuoksi, että aineenvaihdunta kiihtyy ja saadaan hajotetut rasvasolut poistumaan elimistöstä tehokkaasti. Myöskin hoidon jälkeen tulisi juoda runsaasti vettä. Hiilihydraatteja olisi hyvä karsia ruokavaliosta kolme päivää hoidon jälkeen, jotta liuennut rasva tulisi käytettyä tehokkaasti energiaksi ja se poistuisi elimistöstä luonnollisesti.

 

3. Esteitä kavitaatiohoidolle

Raskaus ja imetys
Maksasairaudet
Munuaissairaudet
Akuutit tulehdukset
Kuume
Pahanlaatuiset kasvaimet
Hiljattain tehty leikkaus
Korkea tai alhainen verenpaine
Sydänsairaudet
Vakava diabetes
Veren korkea kolesterolipitoisuus
Epilepsia (esteenä lihasstimulaatiolle ja radiotaajuushoidolle, kavitaatio voidaan tehdä)
Raskaus ja imetys Maksasairaudet
Munuaissairaudet Akuutit tulehdukset
Kuume Pahanlaatuiset kasvaimet
Hiljattain tehty leikkaus Korkea tai alhainen verenpaine
Sydänsairaudet Vakava diabetes
Veren korkea kolesterolipitoisuus Epilepsia (esteenä lihasstimulaatiolle ja radiotaajuushoidolle, kavitaatio voidaan tehdä)

4. Hoidettavat alueet

Hoidettavia alueita ovat mm. vatsa, kyljet, etu- tai takareidet, pakarat ja ojentajat. Kerrallaan hoidettavan alueen suuruus voi olla muutaman kämmenen kokoinen.

 

Ventoose -imukuppihieronta

Imukuppihierontaa voidaan käyttää selluliitin hoitamiseen tai lihaksia rentouttamaan. Hoidossa käytetään pehmeitä imukuppeja joiden avulla saadaan aikaan alipaineimu.

Selluliittihoidossa imukuppeja liikutellaan hoidettavalla alueella lymfavirtausten mukaisesti. Apuna käytetään miellyttävän tuntuista öljyä. Selluliittihoito kannattaa ottaa sarjahoitona vähintään puolen tunnin hoitona pari kolme kertaa viikossa ainakin kolmen viikon ajan.

Lihaksia rentouttavassa hoidossa imukuppeja voidaan joko liikutella iholla tai jättää paikoilleen tehostamaan rentouttavaa vaikutusta kipukohdissa. Rentouttavaa hierontaa tehostetaan perinteisesti käsin hieromalla.

Huomaathan aikaa varatessasi että hoitoaikaan on laskettu riisuutuminen ja pukeutuminen eli puolen tunnin hoidossa käsittelyaika on noin 15-20min, mikäli haluat pidemmän käsittelyajan kannattaa varata joko 45min tai 60min aika.

 

Polynesia-hieronta

Tämä rentouttava hieronta tehdään hierontaöljyllä käsiä ja lämpimiä nyyttejä käyttäen. Puolen tunnin hieronta sisältää selän alueen käsittelyn. Aivan ihana lahjaidea!

 

 

 

Katso vartalohoitojen hinnat tästä.