Ripsien ja kulmien käsittelyt

 

Helpota arkeasi ripsien ja kulmien värjäyksellä, Yumi™Lashes -kestotaivutuksella, Yumi™Brows -kulmien laminoinnilla tai ripsien pidennyksellä. Kulmakarvat kehystävät kasvoja ja siksi ne kannattaakin pitää huoliteltuina ja siisteinä. Ripsikäsittelyt puolestaan helpottavat aamurutiineja kun silmissä on ehostus aina valmiina. Ripsien ja kulmien värjäys on helppo yhdistää kauneushoitolan muihin palveluihin, etenkin kasvohoitoon.

 

Ripsien ja kulmien värjäys

Ripsien värjäyksellä saat ripsesi näyttämään tummemmilta, tuuheammilta ja pidemmiltä kun pienimmätkin karvat ja ripsien kärjet tulevat näkyviin. Kulmien värjäys puolestaan saa kulmat näyttämään huolitelluilta ja siisteiltä. Kulmien värjäyksen yhteydessä kulmakarvat muotoillaan niin halutessasi. Kestovärjäyksissä voit käydä kerran kuukaudessa, jolloin kasvojesi ilme on koko ajan huoliteltu ja kevyesti meikatun näköinen.

 

Yumi™Lashes -kestotaivutus (lashlift)

Luonnollisen kauniit ja näyttävät, omat ripset ilman liimaa ja irto-osia! kestotaivutuksen avulla saadaan parhaalla mahdollisella tavalla näkyviin ripsiesi luonnollinen kauneus. Taivutus tehdään aivan ripsien tyvestä alkaen, jolloin saadaan näkyviin ripsien koko pituus. Usein moni yllättyykin siitä kuinka pitkät omat ripset oikeasti ovatkaan. Kestotaivutuksen avulla pienimmätkin ripset tulevat esiin, mikä puolestaan lisää ripsien tuuheutta. Taivutuksen yhteydessä ripset myös värjätään. Monelle kestotaivutus on tarpeeksi näyttävä sellaisenaan, mutta niin halutessaan voi taivutettuihin ripsiin lisätä ripsiväriä. Kestotaivutus ei loivene ajan kanssa vaan pysyy ripsissä koko niiden elinkaaren ajan, yleensä noin 8-12 viikkoa. Yumi™Lashes -versio 2.0 on valmistettu Ranskassa ja läpäissyt kaikki EU:n edellyttämät testit. Käsittelyssä käytettävät aktiiviaineet vahvistavat ja suojaavat ripsiä käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Versio 2.0 on kestotaivutuksen lisäksi todellinen ripsiä hellivä syvähoito.

Käsittelyssä on neljä vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa käytettävä aine muuttaa ripsien rakennetta niin että ripset voidaan muotoilla halutulla tavalla. Aineen sisältämä aloe vera pehmentää ja kosteuttaa ripsiä, glyseriini hellii ja hoitaa. Toisessa vaiheessa silmäripset kiinnitetään haluttuun muotoon. Aineen sisältämät raaka-aineet edistävät solujen uusiutumista, mikä auttaa tekemään ripsistä kiiltävät ja vahvat. Se myös suojaa ripsiä UV-säteilyltä. Tämän jälkeen ripset värjätään kestovärillä. Viimeisessä vaiheessa ripsille levitetään syvähoitavaa seerumia. Tämä seerumi sisältää pantenolia, jolla on uudistavia ja parantavia ominaisuuksia, jotka auttavat vahvistamaan silmäripsiä. Ainesosiensa ansiosta seerumi tehostaa ripsien kiinnittymistä karvatuppiinsa, mikä pidentää niiden elinkaarta. Hidastamalla ripsien irtoamista seerumi pidentää Yumi™Lashes -taivutuksen kestoa. Ripsistä tulee joustavammat, pehmeämmät ja kiiltävämmät. Lisäksi seerumin sisältämä keratiini vahvistaa ripsiä ja antaa niille lisää volyymia, mikä parantaa Yumi™Lashes 2.0 -käsittelyn lopputulosta.

 

Volyymiripset

Ripsien pidennyksen avulla voidaan loihtia luonnollinen tai näyttävä look. Ripsikuitujen pituus ja viuhkojen koko valitaan asiakkaan toiveiden ja omien ripsien vahvuuden mukaan. Jokaiseen luonnonripseen liimataan yksi ripsiviuhka, jolloin lopputulos on siisti ja tasainen. Useimmat asiakkaat käyvät huollattamassa ripsiään noin 3-4 viikon välein, jotta pidennys pysyisi koko ajan hyvännäköisenä.

Jotta pidennyksestä tulisi mahdollisimman kestävä, tulisi ripsien ensilaittoon ja huoltoihin tulla puhtailla ripsillä. Ripsien puhdistukseen suosittelen öljytöntä ripsien pidennykselle sopivaa puhdistustuotetta, esimerkiksi EkoPharman vadelmalinjan puhdistusvaahtoa. Ripset kannattaa pestä pari tuntia ennen huoltoa, jotta ripset ehtivät kuivua hyvin. Ripsien laiton jälkeen pitäisi olla yksi vuorokausi kastamatta ripsiä. Tänä aikana ripsien pidennyksessä käytettävä liimaa kuivuu kestäväksi sidokseksi. Tämän jälkeen päivittäinen huolellinen puhdistus ja ripsien kampaaminen kauniiksi on suositeltavaa.

 

 

Katso ripsi- ja kulmakäsittelyiden hinnat täältä.