Kasvohoidot

 

Kasvohoito aloitetaan aina kartoittamalla ihon kunto tutkimalla iho ja keskustelemalla ihon voinnista. Hoito valitaan ihon kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan. Beauty Studio Annan hoitovalikoimasta löytyvät tehokkaat erikoishoidot tuotteilla ja laitteilla tehtynä. Hoidoissa käytetään Purodoréa, kotimaista ihonhoitosarjaa. Kasvohoitoon on helppo yhdistää ripsien ja kulmien värjäys.

Haluan tarjota asiakkailleni tehokkaita hoitoja, enemmän kuin mitä jokainen pystyy itse kotona tekemään. Tämän vuoksi et löydä hoitovalikoimasta perinteistä kasvohoitoa. Kaikissa hoidoissa on mukana erikoistuotteita tai laitteita, jotka ovat vain ammattilaisten saatavilla. Hoidot ovat silti rentouttavia ja miellyttäviä.

 

 

Purodoré AHA-hedelmähappohoito

Hellävarainen anti-aging kasvohoito, joka auttaa ihoa uudistumaan, tasoittaa juonteita ja värieroja. Iho näyttää kirkkaammalta ja tuntuu pehmeämmältä hoidon jälkeen. AHA-hedelmähappohoito vahvistaa ihon kykyä sitoa kosteutta pitkävaikutteisesti. Hemmottelevat luonnonkosmetiikkatuotteet yhdistettynä hierontaan auttavat saavuttamaan rentoutuneen olotilan. Hoidossa käytetään kotimaisen Purodoré Spa -tuotesarjan puhtaita ja vegaanisia tuotteita. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona, 2-4 viikon välein ja 3-6 kertaa. Toki yksikin hoitokerta on tehokas.

 

Sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, rauhoittavan naamion, hartiahieronnan, seerumin ja voiteen sekä kulmien muotoilun. Halutessasi myös ruusukvartsinaamio silmänympärysalueelle.

Hoidon kesto noin 60min.

Huom! Vältä hoidon jälkeen solariumia ja auringonottoa vähintään 2 viikkoa sekä saunaa, uimista, intensiivistä liikuntaa, karvanpoistoa ja muita kosmeettisia tehohoitoja vähintään 2-7 päivää.

 

Purodoré uudistava detox-kasvohoito

Tämä detox-hoito on syväpuhdistava kasvohoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Ihosta tulee hoidon myötä uudistunut ja hehkeä. Kasvohoito sisältää kaksi eri naamiota, puhdistavan ja energisoivan. Hoidossa käytetään kotimaisen Purodoré Spa -tuotesarjan puhtaita ja vegaanisia tuotteita.

 

Sisältää alkupuhdistuksen, tarvittaessa entsymaattisen kuorinnan, detox-naamion, jalkapohjien hieronnan, energisoivan naamion, hartiahieronnan, seerumin ja voiteen sekä kulmien muotoilun. Halutessasi myös ruusukvartsinaamio silmänympärysalueelle.

Hoidon kesto noin 60min.

 

Purodoré Relaxing kasvohoito

Ihoa hoitava, rauhoittava ja rentouttava kasvohoito. Kehosi ja mielesi tuntuvat hemmotteluilta tämän uudistavan hoidon päätteeksi. Ravitsevat ja rauhoittavat luonnonkosmetiikkatuotteet yhdistettynä kasvohierontaan auttavat sinua saavuttamaan rentoutuneen ja tasapainoisen olotilan. Hoidossa käytetään kotimaisia Purodoré Spa -tuotesarjan puhtaita ja vegaanisia tuotteita.

 

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, rauhoittavan naamion, hartiahieronnan, seerumin, voiteen ja kulmien muotoilun. Halutessasi myös ruusukvartsinaamio silmänympärysalueelle.

Hoidon kesto noin 75min

 

Mekaaninen ihonpuhdistus (Ihonpuhdistus nuorelle)

Mekaaninen ihonpuhdistus tarkoittaa mustapäiden poistamista komedoraudan avulla. Ennen mustapäiden poistamista iho kuoritaan ja höyrytetään, jotta mustapäät saataisiin mahdollisimman tehokkaasti ja kivuttomasti puristettua ulos ihohuokosista.

 

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä naamion ja voiteen.

Hoidon kesto noin 60min.

 

Ultraäänikasvohoito

Hellävarainen mutta tehokas syväpuhdistava kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Kivuton vaihtoehto mekaaniselle ihonpuhdistukselle. Loistava vaihtoehto myös Sinulle, jolla ei varsinaisesti ole ihossa ongelmia, mutta haluat kauniin, raikkaan ja hoidetun ihon.

 

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänen avulla, kulmien muotoilun sekä naamion ja voiteen, halutessasi myös hieronnan.

Hoidon kesto noin 60min, hieronnalla 75min. Hoitoon voidaan myös lisätä mekaaninen ihonpuhdistus, jolloin hoito pitenee 15min ja hintaan lisätään +10€.

 

Radiofrekvenssi-kasvohoito

Hoito kiinteyttää veltostunutta ihoa, lisää ihon kimmoisuutta ja tasaisuutta sekä kirkastaa ihoa. Hoidon teho perustuu radiofrekvenssin avulla tuotettuun lämpöenergiaan. Radiofrekvenssi voidaan yhdistää Purodoré erikoiskasvohoitoihin. Tällöin nämä hoidot pitenevät noin 20-30min.

 

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, käsittelyn radiofrekvenssilaitteella sekä naamion ja voiteen. Voidaan tehdä myös hieronnalla.

Hoidon kesto noin 75min, hieronnalla 90min.

 

BTB13-kasvohoito

Hoitolan erikoisuus. Aikuiselle iholle sopiva hoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Sarjasta löytyy sopivat tuotteet ensijuonteista syvempiin ryppyihin.

BTB13 on kotimainen kosmeettinen yhdiste, jonka vaikuttavina aineina ovat L-karnitiini (BT), oroottihappo (B13) ja hyaluronihappo. L-karnitiivi vastaa solujen energia-aineenvaihdunnasta. Oroottihappo puolestaan on tärkeä aine solujen solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Kasvohoidolla pyritään parantamaan ihon kantasolujen toimintaa. BTB13 on patentoitu yhdiste, jolla on hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865)

 

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, tehoseerumin, hieronnan sekä naamion.

Hoidon kesto noin 60min.

 

BTB13 + radiofrekvenssi-kasvohoito

Tehokas yhdistelmä radiofrekvenssilaitteella ja BTB13 tuotteilla. Hoito niille, jotka haluavat panostaa ihonsa hoitoon ja pitää ihonsa nuorekkaana.

 

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, käsittelyn radiofrekvenssilaitteella, hieronnan sekä naamion ja voiteet.

Hoidon kesto noin 90min.

 

 

 

Katso kasvohoitojen hinnat täältä.