Käsihoidot

 

Kädet ovat käyntikorttisi - Pidä ne kauniina. Huolellisesti tehty manikyyri tai kestävämpi geelilakkaus tekevät huolitellun ilmeen. Lisäksi käsihoito on mukava hemmotteluhetki arjessa. Piristä sillä itseäsi tai hemmottele läheistä lahjakortilla. Käsihoidon voi kätevästi tehdä kasvo- tai jalkahoidon yhteydessä.

 

Manikyyri

Sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen ja kynsinauhaöljyn levityksen sekä kirkkaan lakkauksen. Halutessasi lakkaus voidaan tehdä myös värillisenä, jolloin hintaan lisätään lakkapullon hinta. Lakkapullon saat tällöin mukaasi.

 

Geelilakkaus

Geelilakkaus on rakennekynsiä hellävaraisempi ja luonnollisempi tapa saada kestävät ja kauniit kynnet. Geelilakkaus on tavallisia kynsilakkoja kestävämpi, mutta lakkaus tehdään samalla tapaa. Geelilakkaus kovetetaan siihen tarkoitetun valon alla, jolloin lakkaus on heti kuiva ja voit jatkaa päivääsi ilman huolta kynsilakan tahriutumisesta. Geelilakkaus pysyy kauniina kynsissä noin 3-4 viikkoa. Geelilakkaus on helppo huoltaa tai poistaa hoitolassa. Vanha lakka poistetaan siihen tarkoitetulla aineella. Poisto on hellävarainen ja ei vahingoita omia kynsiäsi. Tämän jälkeen voidaan tehdään manikyyri ja uusi lakkaus.

Sisältää manikyyrin kestävämmällä geelilakalla.

 

 

 

Katso käsihoitojen hinnat täältä.